fbpx

Информации

Комплексот Голд Фелициа – Еден и единствен во Македонија!

Комплексот Голд Фелициа се наоѓа во Битола на Новачки Пат број 14. Овој комплекс е... прочитај повеќе

Единственото Кабаре Шоу во Македонија е во Голд Фелициа Битола

Во склоп на комплексот Голд Фелициа работи единственото кабаре во Македонија кое нуди незаборавни моменти.... прочитај повеќе

КС Сервис, Иновации и квалитет во услугите за сервисирање на станбен и деловен простор

Вo областа на услугите за сервисирање и одржување на станбени и деловни објекти КС Сервис,... прочитај повеќе

11-та Крводарителска акција на КС групацијата

Evrotip Sportski Oblozuvalnici, Gold Slot Club, Gold Felicia, KS Servis и Premium Safety Solution како... прочитај повеќе

Наградна игра „ЕДНА КО НИЕДНА“на Евротип

Во тек е наградната игра „ЕДНА КО НИЕДНА“ на Евротип, преку која продолжуваме да ве... прочитај повеќе

Информации

Комплексот Голд Фелициа – Еден и единствен во Македонија!

Комплексот Голд Фелициа се наоѓа во Битола на Новачки Пат број 14. Овој комплекс е... прочитај повеќе

Единственото Кабаре Шоу во Македонија е во Голд Фелициа Битола

Во склоп на комплексот Голд Фелициа работи единственото кабаре во Македонија кое нуди незаборавни моменти.... прочитај повеќе

КС Сервис, Иновации и квалитет во услугите за сервисирање на станбен и деловен простор

Вo областа на услугите за сервисирање и одржување на станбени и деловни објекти КС Сервис,... прочитај повеќе

11-та Крводарителска акција на КС групацијата

Evrotip Sportski Oblozuvalnici, Gold Slot Club, Gold Felicia, KS Servis и Premium Safety Solution како... прочитај повеќе

Наградна игра „ЕДНА КО НИЕДНА“на Евротип

Во тек е наградната игра „ЕДНА КО НИЕДНА“ на Евротип, преку која продолжуваме да ве... прочитај повеќе

Аплицирај.мк