fbpx

Маркетинг

Сакате да креирате маркетинг кампања на www.apliciraj.mk?

Потребен Ви е рекламен простор за вашата интернет реклама?

Аплицирај.мк е тука за Вас!

За повеќе детали контактирајте нѐ на

Ве покануваме да ja погледнете нашата понудата за Маркетинг и нашиот Каталог на Услуги.

Ве очекуваме!

Каталог на банери:

Реклама – слика

- Прифатлив формат:
.jpg, .jpeg, .png - Големина:
до 150KB

Реклама – анимација

- Прифатлив формат: .gif - Големина: до 150KB
максимум слајдови .gif:3 - Должина на анимација:
максимум 30 секунди - Брзина: поспоро од 5FPS
HD анимирани gifs не се поддржани.
  • Димензиите се прикажани во пиксели.
  • Цената за закуп се однесува за 1.000 прикажувања (CPM - impressions).
  • Минимален закуп на рекламен простор 10.000 CPM.
  • Автоматско стартување на аудио не е дозволено.
  • Респонзивноста на рекламата автоматски се прилагодува на големината, изгледот и форматот. Потребно е да креирате една креатива од Вашата реклама заснована на спецификациите, а сите варијанти на големина/формат потоа се генерираат автоматски.
  • Потребни информации за рекламата: Наслов на кампања и финален URL.
  • Целосно функционален рекламен банер треба да се достави најдоцна во рок од
    3 работни дена пред почеток на кампањата на marketing@apliciraj.mk.
  • ДДВ не е пресметан во цената на Услугите. Аплицирај.мк не е ДДВ обврзник.

МАПА – ПОЧЕТНА СТРАНА

Позиција 1 – лева лента

Тип Стил Димензии CPM
1.1 Square 250 x 250 150 МКД
1.2 Triple Widesrceen 250 x 360 250 МКД

Реклама од Позиција 1 се прикажува на Почетна страна и на внатрешни страни.

Позиција 2 – десна лента

Тип Стил Димензии CPM
2.1 Medium Rectangle 300 x 250 200 МКД
2.2 Half-Page Banner 300 x 600 300 МКД

Реклама од Позиција 2 се прикажува на Почетна страна и на внатрешни страни.

Позиција 3 – централен дел

Тип Стил Димензии CPM
3.1 Billboard - central 674 x 90 250 МКД
3.2 Billboard 970 x 250 300 МКД
3.3 Large Leaderboard 970 x 90 250 МКД
3.4 Leaderboard 728 x 90 250 МКД

Реклама од Позиција 3 се прикажува на Почетна страна и на внатрешни страни.

Позиција 4 – Премиум Оглас

Тип Стил Димензии CPM
4.1 Medium Rectangle 300 x 250 200 МКД
4.2 Half-Page Banner 300 x 600 300 МКД
4.3 Billboard 970 x 250 300 МКД
4.4 Large Leaderboard 970 x 90 250 МКД
4.5 Leaderboard 728 x 90 250 МКД

Реклама од Позиција 4 се прикажува на страна на Премиум Оглас и таа може да биде објавена само од Премиум Компанијата која го огласила Премиум Огласот.

Доколку Премиум Компанијата нема закупено рекламен простор од Позиција 4, Тип 3, 4 или 5 тогаш на таа локација се прикажува рекламата од Почетна страна.

Аплицирај.мк