fbpx

Информации

Стани дел од ХалкЕЗ заедницата и стигни до EXIT 2024

Денеска стартува наградната игра „Стани дел од ХалкЕЗ заедницата и стигни до EXIT 2024” во организација... прочитај повеќе

КС Групација потпиша меморандум за соработка со УКЛО

Во петокот на 17-ти мај во просториите на Ректоратот на Универзитетот “Свети Климент Охридски”-Битола, беше... прочитај повеќе

КС Групација им подели велигденски ваучери на своите вработени

По повод големиот христијански празник Велигден КС Групацијата која се состои од компаниите Евротип, Голд... прочитај повеќе

Спектакуларно Велигденско детско шоу и хуманитарен базар во организација на Голд Фелициа Битола

  На 28-ми април во Голд Фелициа Битола се одржа Велигденско детско шоу. Ова шоу... прочитај повеќе

Голд Фелициа ја претстави својата програма за стипендирање на Саемот на кариера на ФИКТ

Денес на Факултетот за информатички и комуникациски технологии (ФИКТ) во Битола се одржа Саем на... прочитај повеќе

Комплексот Голд Фелициа – Еден и единствен во Македонија!

Комплексот Голд Фелициа се наоѓа во Битола на Новачки Пат број 14. Овој комплекс е... прочитај повеќе

Единственото Кабаре Шоу во Македонија е во Голд Фелициа Битола

Во склоп на комплексот Голд Фелициа работи единственото кабаре во Македонија кое нуди незаборавни моменти.... прочитај повеќе

КС Сервис, Иновации и квалитет во услугите за сервисирање на станбен и деловен простор

Вo областа на услугите за сервисирање и одржување на станбени и деловни објекти КС Сервис,... прочитај повеќе

11-та Крводарителска акција на КС групацијата

Evrotip Sportski Oblozuvalnici, Gold Slot Club, Gold Felicia, KS Servis и Premium Safety Solution како... прочитај повеќе

Наградна игра „ЕДНА КО НИЕДНА“на Евротип

Во тек е наградната игра „ЕДНА КО НИЕДНА“ на Евротип, преку која продолжуваме да ве... прочитај повеќе

Неработни денови 2024 година

Министерството за труд и социјална политика ја објави програмата на неработни денови за 2024 година.... прочитај повеќе

Малите цртаа и се забавуваа, „Идолите на Халки“ добија ваучери – Халкбанк го одбележа Светскиот ден на штедењето

Скопје, 1 ноември: Со целодневна едукативно-забавна работилница за деца, промоција и видеопроекции и многу музика,... прочитај повеќе

Sondazhi “Sa mirë dini se si të dalloni informacione të rreme?”

  LIDHJA E SONDAZHIT “Sa mirë dini se si të dalloni informacione të rreme?” Qëllimi... прочитај повеќе

Анкета “Колку знаете да препознаете лажни информации”

  ЛИНК КОН АНКЕТА „Колку знаете да препознаете лажни информации“ Колку македонските граѓани веруваат на... прочитај повеќе

Со лице кон природата, со грб кон вревата: ХАЛКБАНК со нова креативна кампања за станбен кредит

Халкбанк, банката што постојано наоѓа креативни и иновативни начини за комуникација на своите производи, го... прочитај повеќе

,,Meet and Greet your Recruiter”– денови на вработување во Мајорел

  Мајорел со задоволство ве поканува на настанот за вработување, „Meet and Greet your Recruiter“,... прочитај повеќе

Аплицирај.мк