Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Компанијата се појавува на пазарот под овој бренд во 2015 година и за многу краток рок отвара 50 подружници низ целата територија на РМ, од кои најголемиот дел се наоѓаат во Битола. Од 2015 до 2021 отворени се 68 нови локации и растот продолжува понатаму.


Категорија на делување
Игри на среќа


Социјални медиуми на Компанијата
Facebook – Evrotip
Instagram – Evrotip


Тагови

Евротип, Evrotip, обложувалници, игри на среќа

 

  • Седиште
    Ул. Даме Груев 70, Битола
  • Категорија / Индустрија / Сектор
    Игри на среќа