GOLD Slot Club ви нуди најголем број на џек-пот добивки со најбрзо полнење. Ги содржат најновите типови апарати на Merkur, IGT, EGT, Casino Tehnology, Aristocrat, Novomatic и Apex, а во нив ќе ги најдете и најмодерните електронски рулети Gold Lumina Roulette, Interblock MiniStar Roulette, Grand Crystal Roulette ZUUM и Fazi Optimum 5 Roulette со свои сопствени џекпоти.

 

Категорија на делување
Игри на среќа


Социјални медиуми на Компанијата
Facebook – Gold Slot
Instagram – Gold Slot


Тагови
Голд Слот, Gold Slot, казино, игри на среќа

  • Седиште
    Ул. Прилепска Бр.1/2, Битола
  • Категорија / Индустрија / Сектор
    Игри на среќа

Нема активни огласи во моментот...